Fit Pro

Naši treneri, u saradnji sa sportskim trenerom prilagođavaju režim treninga kako bi razvili: brzinu, snagu, agilnost, fleksibilnost, i koordinaciju. Fokusirani smo na prevenciju povreda, stabilizacija trupa i rehabilitaciju povreda.

Fizičko stanje sportiste je složen proces koji obuhvata:

  • Dobro poznavanje određene vrste sporta i analizu potrebnih motoričkih sposobnosti
  • Odgovarajuće testove za određivanje početnog stanja sportista
  • Osmišljavanje treninga na osnovu postavljenih ciljeva (kratak, srednji, duži rok)
  • Primena treninga
  • Nadzor treninga
  • Krajnje testiranje za praćenje napretka

PRO budite vrhunski spremni Naš cilj je razvijanje i unapređivanje specifičnih sposobnosti sportiste do nivoa koji omogućava postizanje vrhunskih sportskih rezultata, uz minimiziranje rizika od povrede.

Zašto?

Sportisti su u svojim svakodnevnim aktivnostima (trening, takmičenja) izloženi ekstremnom fizičkom naporu. Želja za dobrim rezultatom sve više pomera granice ljudske psiho-fizičke sposobnosti. Zbog svih ovih razloga dobra fizička priprema sportiste je osnova na kojoj će graditi sportske rezultate i karijeru. Sa pažljivo odabranim i planiranim vežbama zaista je moguće da se smanji broj sportskih povreda, u saradnji sa stručnim trenerom i fizioterapeutom.

Podeli stranicu

Tim

Ono što izdvaja naš tim je fokusiranost na postizanje ličnih ciljeva polaznika

Ivan Sinadinović

profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener i menadžer

Višegodišnje iskustvo u radu i razvoju sa profesionalnim sportistima. Uvek pozitivan i motivisan za rad. Stručnost na prvom mestu.

Nenad Maksić

profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener

Bivši sportista, vrhunski motivator, pozitivan, nasmejan. Veliki uspeh u programima mršavljenja i prestruktuiranju tkiva.

Draško Obradović

trener

Nekada vrhunski golman, sada strog, principijalan i sjajan trener koji svoje iskustvo prenosi na klijente.

Luka Polak

fizioterapeut

Sjajan dijagnostičar sportskih povreda i terapeut, koji Vaš problem rešava različitim vidovima masaža i uz pomoć najsavremenije aparature.