PHYSIO

U savremenom svetu fizikalna terapija ima dopunsku ulogu u svakoj fizičkoj aktivnosti, kao i nezavisno, u sklopu tretiranja različitih oboljenja i stanja ( u ortopediji, neurologiji, reumatologiji i dr.).

Masaža

U sklopu naših usluga nudimo različite vrste masaža (relaks, sportsku, terapeutsku i dr.), tretman fizikalnim procedurama - magnet, laser, ultrazvuk, struje (dijadinamik, interferentne struje, TENS, galvanska, elektroforeza, elektrostimulacija). U savremeno opremljenoj sali mogu se izvoditi korektivne vežbe, oporavak i rehabilitacija rekreativaca i sportista, starih i mladih (dece ).


Relax masaža

Relax masaža se izvodi blagim, raznovrsnim masažnim pokretima uz opuštajuće arome eteričnih ulja. Specifičnost su spori, dugi i široki pokreti koji čine ovu masažu jako prijatnom. Efekti ove masaže su oslobađanje od bola i napetosti, potpuna relaksacija, bolja cirkulacija, izdržljivost i elastičnost mišića.

Sportska masaža

Sportska masaža je dinamična i energična masaža, pospešuje cirkulaciju, opušta napete mišiće i regeneriše mišićna vlakna posle napornog treninga. Sportska masaža je namenjena profesionalnim sportistima i rekreativcima. Pomaže povećanju snage i izdržljivosti mišića, oslobađa napetost i izbacuje mlečnu kiselinu iz organizma.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža je specifična masaža koja se primenjuje u cilju otklanjanja bola i napetosti mišića u određenom delu tela. To je spoj više manuelnih tehnika i kako će se primeniti zavisi od specifičnosti problema koji treba ublažiti ili otkloniti. Uglavnom se radi o bolu u leđima, vratu i ramenima. Nakon opuštanja muskulature, fokus je na problematičnoj regiji. Preporučuje se svima koji osećaju napetost ili bol određenog segmenta.

Podeli stranicu

Tim

Ono što izdvaja naš tim je fokusiranost na postizanje ličnih ciljeva polaznika

Ivan Sinadinović

profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener i menadžer

Višegodišnje iskustvo u radu i razvoju sa profesionalnim sportistima. Uvek pozitivan i motivisan za rad. Stručnost na prvom mestu.

Nenad Maksić

profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener

Bivši sportista, vrhunski motivator, pozitivan, nasmejan. Veliki uspeh u programima mršavljenja i prestruktuiranju tkiva.

Draško Obradović

trener

Nekada vrhunski golman, sada strog, principijalan i sjajan trener koji svoje iskustvo prenosi na klijente.

Luka Polak

fizioterapeut

Sjajan dijagnostičar sportskih povreda i terapeut, koji Vaš problem rešava različitim vidovima masaža i uz pomoć najsavremenije aparature.

Kontakt

Zakažite svoj termin.
Uverite se u kvalitet u stručnost FIT ONE centra.

FIT ONE - Centar za personalne treninge
TK Gemax, Rajka Mitića 28b, Beograd
office@fitone.rs, 064 80 98 420