SPA

Fit BIZ je program namenjen svim poslovnim ljudima koji uz pomoć naših trenera žele da sto brže i bolje dođu do rezultata u procesu gubljenja težine, oblikovanju tela, podizanju kondicije, unapređenju motoričkih mogućnosti.

Bazen

Ukoliko želite da bar na kratko pobegnete od buke, gužve i stresa nije potrebno da puno lutate. Plivanje angažuje sve mišiće tela, a to pomaže da ostanete u boljoj formi, budemo zdravi i zadovoljni. Nakon napornog treninga i dana koji ste imali bazen je pravo rešenje za vas.


Sauna

Sauna dobrotvorno utiče na zdravlje. U sauni se otvaraju pore, izlaze štetne materije i toksini iz organizma.

Ako se temperatura okoline povećava, aktiviraju se znojne žlezde i koža isparava višak toplote kroz znoj. Sa znojem iz organizma izlaze štetne materije i toksini.

Nakon kratkog boravka u sauni sledi faza hlađenja kratkotrajnim hladnim tuširanjem. Takvim postupkom se izaziva sužavanje krvnih sudova, olakšava se dotok krvi u srce i uspostavlja normalna vrednost krvnog pritiska.

Đakuzi (jacuzzi)

Sauna dobrotvorno utiče na zdravlje. U sauni se otvaraju pore, izlaze štetne materije i toksini iz organizma.

Hidromasaža je prirodan vid masaže u kome se kao sredstvo za masažu koristi voda. Povećana temperature vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta organizma. Preporučuje se kao izuzetno efikasan vid masaže za oslobađanje od napetosti i efekata stresa na um i telo. Kao što je poznato hidromasaža pozitivno utiče u borbi protiv bolnih stanja u predelu kičmenog stuba, istegnuća i zapaljenja mišićnog tkiva, bolova u vratu i ramenima, artritisa, glavobolje, fibromialgije, sportskih povreda i raznih drugih hroničnih bolova.

Podeli stranicu

Tim

Ono što izdvaja naš tim je fokusiranost na postizanje ličnih ciljeva polaznika

Ivan Sinadinović

profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener i menadžer

Višegodišnje iskustvo u radu i razvoju sa profesionalnim sportistima. Uvek pozitivan i motivisan za rad. Stručnost na prvom mestu.

Nenad Maksić

profesor sporta i fizičkog vaspitanja, trener

Bivši sportista, vrhunski motivator, pozitivan, nasmejan. Veliki uspeh u programima mršavljenja i prestruktuiranju tkiva.

Draško Obradović

trener

Nekada vrhunski golman, sada strog, principijalan i sjajan trener koji svoje iskustvo prenosi na klijente.

Luka Polak

fizioterapeut

Sjajan dijagnostičar sportskih povreda i terapeut, koji Vaš problem rešava različitim vidovima masaža i uz pomoć najsavremenije aparature.

Kontakt

Zakažite svoj termin.
Uverite se u kvalitet u stručnost FIT ONE centra.

FIT ONE - Centar za personalne treninge
TK Gemax, Rajka Mitića 28b, Beograd
office@fitone.rs, 064 80 98 420